Udgivet

Læsefest #6: Annie Ernaux, Pigen fra ’58, litteratur på fransk & julerier

Læsefest 5 Annie Ernaux

Læsefest #6: Annie Ernaux, Pigen fra ’58, litteratur på fransk & julerier

På fredag d. 2. december helliger vi os årets nobelprisvinder, Annie Ernaux. Det bliver med talk om Ernaux, fransksproget litteratur, forlaget Etcetera, poetisk tombola OG selvfølgelig jul: Pakkeleg (tag gerne pakke med!) og vin chaud (aka fransk gløgg).

Etcetera: den første til at udgive Nobelprisvinderen i DK

Forlægger Sofie Vestergaard Jørgensen fra Etcetera rejser fra Paris til LiteraturHaus for at fortælle om, hvordan hun som det første forlag i DK opdagede og udgav Ernaux på dansk.

På scenen taler hun med litteraturformidler Ditte Marie Nesdam-Madsen om at være et mikroforlag dedikeret til fransksproget romankunst, om hvad det særlige er ved fransk litteratur, hvad der rører sig lige nu og ikke mindst Annie Ernaux og hendes skarpe og elegante roman ”Pigen fra ’58”, som er den udvalgte bog i bogklubben Læsefest.

Sofie har også forlagets bøger med til skarpe og elegante priser, så gør et godt (jule)køb.

Der vil også være poetisk tombola med Mikrofest (aka Christel Sunesen og Lars-Emil Foder), hvor du kan vinde bøger fra de små kvalitetsforlag, helt gratis.

Og så er det jo jul, så vi kommer ikke uden om julerierne: Vin chaud (aka fransk gløgg) OG OG OG: Pakkeleg! Mikrofest har selvfølgelig taget nogle ekstra pakker med, men tag endelig nogle gaver med til bordet – 1-2-3 små, fjollede/bizarre/smukke/hvadsomhelst ting, du kan undvære, en gammel bog, en plade, en frøpose, en legetøjshest

Det er i LiteraturHaus, dørene åbner kl. 18.30, baren er åben, håber vi ses. Du kan læse mere her.

Kh Lars Emil & Christel

Entré: 50 kr., gratis for medlemmer af LæseFest.

LæseFest #6 er arrangeret i et samarbejde mellem Mikrofest og LiteraturHaus.

Tilmeld dig Læsefest:
kun 79 kr./md., 6 udvalgte gratis bøger om året, 20 % rabat på ALLE bøger på Mikrofest, gratis entré til Læsefester i Literaturhaus osv.