Udgivet

LÆSEFEST

Laesefest-logo-red-blue-SQUARE-copy

LÆSEFEST

Mikrofest og LiteraturHaus præsenterer: LÆSEFEST – en bogklub & et fællesskab. Læs meget mere her og tilmeld dig LÆSEFEST.

LÆSEFEST er en ny slags bogklub, hvor vi gerne vil overraske og overraskes. Udfordre den litteratur, der ellers altid er på plakaten. Udbrede kendskabet til de store bøger fra de små forlag og styrke den fælles samtale om litteraturen. Og så er det selvfølgelig et knaldgodt tilbud. 

Læsefest logo red-blue LANDSCAPE

Bogklub, fællesskab – og et knaldgodt tilbud

Lige siden vi åbnede Mikrofest sidste år, har vi drømt om at lave en bogklub. En bogklub der ikke bare en distributionskanal og et knaldgodt tilbud, men rent faktisk en klub: Et læsende fællesskab. Og selvfølgelig OGSÅ en distributionskanal og et knaldgodt tilbud. Kun med bøger fra de små, gode forlag.

Så da Thorkil Jacobsen fra LiteraturHaus spurgte, om vi i samarbejde skulle lave netop sådan en klub (med både tilbud, distribution, udvalgte bøger, arrangementer, online fællesskab og podcast), blev vi henrykte, mildest talt, og gik straks i gang med at lægge planer. Og nu bliver det til virkelighed. Med støtte fra Statens Kunstfond og Autorkontoen – tak for det! – og en stor indsats fra vores enestående programmør og webdesigner Peter fra Hilsen It. Det smukke og læsefestlige logo er tegnet af Patric Steptoe (også kendt fra mesterværket Repulsive Attraction)

Fra venstre: Lars Emil Foder, Thorkil Jacobsen, Erik Sølvsteen & Christel Sunesen.

Hvad er LÆSEFEST?

Hvad gør så LÆSEFEST særlig? Jo:

 • Med LÆSEFST vil vi skabe en bogklub, hvor der er god, fordybet tid til alle de samtaler, som bøgerne sætter i gang, og hvor de udvalgte bøger, vi læser sammen, ikke er de samme 1-2-3 bestsellere og for længst kanoniserede klassikere, men uden tøven kan være en ny digtsamling, en overset romanperle gravet frem fra glemslen, en debut, en graphic novel osv osv. Vi vil gerne overraske og overraskes – og udfordre den litteratur, der ellers altid er på plakaten. Det synes vi, der er brug for.
 • Med LÆSEFEST vil vi gerne skabe et rum – både online og i LiteraturHaus – hvor vi kan være sammen om bøgerne på en uformel og (forhåbentlig!) underholdende måde. Med oplæsninger, interviews, samtaler, musik, anbefalinger, tombola, DJ… fest! Et sted hvor læsere, forfattere, forlæggere og formidlere kan mødes over deres kærlighed til litteraturen.
 • Og så var der dét med ”knaldgodt tilbud”. Her kommer det, og det er jo næsten alt for godt. For 79 kr. om måneden får man:
  • ALTID 20 % rabat på ALLE bøger på Mikrofest
  • 6 udvalgte bøger om året sendt med posten, gratis og uden fragt (og med mulighed for at vælge en anden, hvis man fx allerede har bogen)
  • Fri entré til de 6 årlige LÆSEFESTER i LiteraturHaus
  • Gratis medlemskab af LiteraturHaus. Ud over den faste rabat på 20 % sparer man mellem 30-50 %, så det giver god mening at tilmelde sig, selvom man ikke kan være med til festerne i LiteraturHaus.
 • Derudover bliver LÆSEFEST også en podcast og et online-fællesskab, ikke mindst for at man kan deltage, hvis man ikke lige bor i København. Men mere om det senere!
 • Og så støtter du de små forlag og deres bøger, LiteraturHaus, Mikrofest og i det hele taget den levende litteratur, tak!

Du kan tilmelde dig og læse meget mere om LÆSEFEST her. Bl.a. afslører vi den første udvalgte bog!

LÆSEFEST er en fest, og vi håber, at du har lyst til at være med.

Kh! Christel & Lars-Emil, Mikrofest, og Erik & Thorkil, LiteraturHaus

Læsefest logo red-blue LANDSCAPE