Udgivet

Poetisk fredagsbar til Sommertid Poesifestival

Sommertid

Poetisk fredagsbar

Lars Emil Foder og Christel Sunesen fra Mikrofest har fået æren af at skyde Sommertid Poesifestival i gang: Med en poetisk fredagsbar fredag d. 21. maj kl. 16-18 på LiteraturHaus.

Fredagsbaren kommer bl.a. til at involvere en Røde Kors-tombola fra 1950’erne, en poetisk kryds&tværs med live-ledetråde, happy hour – og mest af alt nogle fremragende digtsamlinger. Kom & spil med poesien og vind flotte bogpræmier, gavekort, frøblandinger osv. fra en masse af de kvalitetsbevidste mikroforlag.

Poetisk fredagsbar til Sommertid poesifestival

Det med småt:
Adgang til poetisk fredagsbar er inkluderet i en fredagsbillet til Sommertid Poesifestival. Find din billet her.

Hvad kan du vinde

Der er i alt præmier for 3.000 kr., og du kan vinde det her:

Om Sommertid

Sommertid byder på tre dage med poesi og bliver til i partnerskab mellem LiteraturHaus og Poesiens Hus. Her kan du opleve nogle af landets mest interessante digtere, poetisk hygge, samtaler, koncert med Kira Skov og meget mere. Læs mere her.

Sommertid

Som Sommertid selv skriver:

“Sommertid er Danmarks store festival for poesi. Danske og internationale digtere sætter hinanden stævne i København, og du kan opleve samtaler, oplæsninger, koncerter og meget mere. 

2021 – festivalens andet år – bliver dog en smule anderledes. Pga Corona-virus og den deraf følgende karantæne har vi været nødt til at skrue ned for de internationale ambitioner og har i stedet fokuseret udelukkende på danske digtere og oversættere. 

Men målet er stadig det samme: At give publikum det fineste, voldsomste, mest elegante, provokerende, sjoveste, vredeste, nødvendige, komplet uforståelige, totalt vedkommende, hårdeste, dovent drævende, tankevækkende poesi, de kommer til at høre i år.   

Vi glæder os til at invitere jer indenfor til tre dage med dansk poesi i verdensklasse!”