15. marts, 2024 Læsefest #13: Anbefaling – 5 bøger med gode dialoger

I anledning af den udvalgte bog i Læsefest: Peter-Clement Woetmanns Blå koral: tys tys dollar, udgivet af Arena, skriver litteraturformidler Ditte Marie Nesdam-Madsen om gode dialoger i bøger.

Læs mere
Far
7. marts, 2024 Læsefest #14: Far

Den udvalgte bog i Læsefest er den rørende og gribende erindringsroman Far af østrigske Monika Helfer, udgivet af forlaget Palomar – hvis første bog i 2015 simpelthen blev en Nobelprisvinder. Læs mere om bogen og forlaget her.

Læs mere
læsefest blå koral tys tys dollar lea fløe christensen
26. februar, 2024 Læsefest #13: Lea Fløe Christensen om Blå koral: tys tys dollar

I anledning af den udvalgte bog i Læsefest: Peter-Clement Woetmanns Blå koral: tys tys dollar, udgivet af Arena, skriver litteraturformidler Lea Fløe Christensen om uskinger økopoesi med vaskemaskinedialog, “der bør være med i ca. alle litteraturkanoner FRA NU AF”.

Læs mere
18. januar, 2024 Læsefest #13: Blå koral: tys tys dollar

Den udvalgte bog i januar-februar er den nye, stærke, anmelderroste Blå koral: tys tys dollar af Peter-Clement Woetmann. Den er udgivet af forlaget Arena, som har eksisteret lige siden 1953, og som i den grad har udgivet masser af litteraturhistorie.

Læs mere
blomsternes intelligens
1. november, 2023 Læsefest #12: Blomsternes intelligens

Den udvalgte bog i Læsefest november-december er den fascinerende Blomsternes intelligens af Maurice Maeterlinck fra 1907, udgivet af forlaget A Mock Book.

Den fik 5 stjerner i Kristeligt Dagblad, og Information skrev bl.a. “Et særdeles poetisk, dragende og lærerigt værk”.

Læs mere
Lea Fløe Christensen
8. oktober, 2023 Læsefest #11: Dengang da jeg var pige – Knud og de tavse historier

Hvad gemmer kasserne på loftet? Hvilken betydning har den lille nipsting for det liv, der levedes her? Hvilken historie gemmer disse notater, dagbøger, billeder?

Læs mere