Udgivet

Støtte fra Statens Kunstfond og Fonden Roskilde Festival

Støtte fra Statens Kunstfond og Fonden Roskilde Festival

Det første spadestik til Mikrofest startede d. 13. februar 2017, da vi sendte en ansøgning afsted til Statens Kunstfond. Dengang hed projektet De Små Forlag, men ellers var det (næsten), som det er blevet i dag.

100.000 kr. fra Statens Kunstfond

D. 6. april fik vi svar om, at vi var blevet tildelt 100.000 kr. Vi gik i gang med arbejdet, og det viste sig sværere, end vi først havde troet. Selve distributionen og integrationen har været den store udfordring, og vi har haft møder med DBK og Saxo og undersøgt egendistribution, men endelig fandt vi den perfekte løsning sammen med distributionsfirmaet Dafolo. Det her var alt, vi fik taget af dokumentation fra vores første møde med Dafolo i Frederikshavn …:

50.000 kr. fra Fonden Roskilde Festival

Helt uden at have søgt fik vi en dag i slutningen af 2017 en mail om, at vi var blevet udvalgt til at blive støttet med 50.000 kr. fra Fonden Roskilde Festival. Det blev både til et samarbejde om optrædender på Roskilde Festival 2018 og betød, at vi nu sammenlagt havde nok penge til at fuldføre Mikrofest.

Hvad har vi brugt pengene på?

De 150.000 kr. er helt ubeskåret gået til design og logo, lavet af dygtige Christoffer Budtz, og rigtig meget programmering, en hel del kaffe og veganske salater til vores enestående programmør, Peter Højlund Palluth fra Hilsen it. Lars Emil og Christel har selv arbejdet gratis, så vi er jublende over, at det endelig er lykkedes, og Mikrofest efter tre år nu åbner d. 4. september 2020.