Udgivet

Oktober: Nye bøger på Mikrofest

Aliens

Oktober & velkommen til de nye bøger på Mikrofest:

Efterårssol, de rød-gule blade der daler mod jorden og naturligvis masser at fornøje sig med af nye bøger på Mikrofest. Fx ti kærlighedshistorier i bogen Aliens af den prisvindende Terézia Mora fra forlaget Palomar, Fridykker i ungdomsgyserserien 13 historier fra Vild Maskine og Da Færøerne ville løsrive sig fra Torgard, hvor “vi kommer helt ind i statsministeriets egetræsværelse”.

Så er der også en ny bog i den herlige børnebogsserie, Lille Bange Egern holder fødselsdag fra Vild Maskine, Tor Ulvens roman Afløsning fra Sidste Århundrede, hvor Weekendavisen skriver “Skønheden er svimlende stor”, den monumentale japanske roman Fuji fra Silkefyret, der beskrives som “et frankensteinmonster sammensat af Dostojevskijs tunge lemmer med et islæt af haiku”, den vigtige roman Modergalskab fra Forår og ikke mindst The Employees fra Lolli Editions, Olga Ravns anmelderroste De ansatte for første gang på engelsk.

Og så er der Spillekort med digte fra Ekbátana: Et sæt spillekort med nye digte af 34 forfattere, bl.a. Morten Søndergaard, Pia Juul, Nicolaj Stochholm og en masse upcoming forfattere. Kunstner Rakel Thorning-Vater har skabt billedkortene, og de er lavet i forbindelse med vores udstilling Drømmebøger på Den Sorte Diamant, som åbner d. 9. oktober.

Og der er snart masser af flere spændende titler på vej fra mikroforlag, så stay tuned!

Rigtig god læselyst.