Udgivet

April: Nye bøger

Hotelromaner

Der vælter frem med gode bøger fra mikroforlagene, og i april måned kommer der fx en græsk roman om køers fordøjelse, en ny baglommeserie, miniature-digte og -tegninger, eventyr, en artist book i serigrafi, en graphic novel om diktaturstaten A, som er det eneste tilladte bogstav, børnebøger om Kaptajn Troldmand og om en slimfjord, højsangen som langdigt osv.

Vi begynder måneden med hele 3 bøger, der udkommer d. 1. april: Allan Lillelunds noveller Nedslag, udgivet på Silkefyret, den græske roman Den gæstfrie kardinal, også på Silkefyret, og Britisk museum af Jørn H. Sværen, udgivet af Virkelig.

Så er der kommet en ny roman fra Bo Reinholdt, kunstnerromanen Tancke, hvor Court Tancke i midten af 1600-tallet rejser rundt i Europa for at købe kunst og rariteter til den danske konge. 

Fra Spring kommer den litterære fagbog Hotelromaner af Martin Zerlang, hvor der bl.a. er udlægninger af en række hotelromaner og indsigt i historien om virkelighedens hoteller.

Cult Pump udgiver Peter Larsens artist book, MARACAS, MARACAS – en samling nøje udvalgte raderinger, litografier, linoleumssnit og træsnit fra perioden 2011 til 2020, trykt i serigraf.