Udgivet

December: Nye bøger

Solen

December: Nye bøger

Det er tid til at købe julegaver, og helst de firkantede af slagsen, synes vi jo. Der er masser at blive inspireret af i de over 1000 bøger fra kvalitetsbevidste forlag, og så er der sågar også kommet de her flotte nyheder i december. Solen af Peter Goes er en helt perfekt og gudesmuk gave til det (fag)nysgerrige barn – du kan se alle bøger af ham her.

Bestil dine gaver senest d. 20. december kl. 12.00, hvis bøgerne skal ligge under juletræet.

Rigtig god læse- og gavefindingslyst & rigtig glædelig jul.

01.12: Peter Goes: Solen – Fra solguder til stjernekiggere. Fagbog for børn. Forlæns. Solen er den fjerde bog i Peter Goes’ anmelderroste serie af store fagbøger til børn. TidslinjenFloder og Det opfindsomme menneske er tidligere udkommet på dansk. Få fx svar på spørgsmål som: Hvem lavede verdens første solbriller? Hvorfor er 13 et uheldigt tal? Hvad er en solstorm? Og hvorfor stiller kinesere æg på højkantved forårsjævndøgn? 

07.12: Sune Auken: Genre i litteratur og samfund. Faglitteratur. Spring. Genre i litteratur og samfund leder læseren ind i en moderne forståelse af genrer. Genrer er overalt i menneskelig kultur. De er med til at bestemme, hvordan vi udtrykker os, hvordan vi forstår hinanden, hvordan vi begriber vores omverden, og hvordan vi danner fællesskaber. 

07.12: Sölvi Björn Sigurðsson: Salt. Roman. Vild Maskine. Vinder af Islands Litteraturpris. SALT foregår i efteråret 1839 på Island, og fortæller historien om en overlæge, der genopliver en dreng, der er stødt på grund ved bjerget Hjörleifshöfði.