Udgivet

Januar: Nye bøger på Mikrofest

Solitaire

Et nyt år og der er masser af nye bøger på vej fra de små kvalitetsforlag.

Vi lægger ud med ungdomsgyseren Klatretræ af Jakob G. Madsen og med illustrationer af Mia Marie Overgaard, udgivet på Vild Maskine. Den er en del af serien 13 historier, så her er der masser af uhygge og gys at hente.

Cult Pump står bag udgivelsen Look into my eyes, eyes of clouds af kunstneren Erwin Van Looveren, trykt i serigrafi, og så er der et nyt nummer af det enestående tidsskrift Ny jord – 664 sider, som bringer videnskab, litteratur og kunst side om side i ønsket om at bidrage til en kvalificeret samtale om naturen i en tid, hvor vores forestillinger og idéer om den ændres markant, udgivet af Virkelig.

Forlæns udgiver hele to graphic novels af Line Høj Høstrup, Hverdagskost og Frirum: Perfekte bøger hvis du gerne vil grine af dig selv og corona-hverdagen (selvironien, den har vi brug for!) og drømme dig væk til en inciterende spansk sol.

På Marianne Larsens 70-års-fødselsdag udkommer hendes nye digtsamling den morgen jeg tilfældigvis ikke var et insekt i september på Asger Schnacks Forlag, og samme dag udgiver Silkefyret romanen Om dyr og syn af norske Tormod Haugland – en varm, rå og gribende roman.

OVO press udgiver hele 3 bøger i januar: Sine Bang Nielsens digtsamling SOL, Mikas Langs Og spøgelser og svenske Iman Mohammeds Bagved træet rygge.

Sidst, men ikke mindst udgiver forlaget Forår Mads Damsøs anden roman, Solitaire, hvor ensomheden spiller en hovedrolle.

Rigtig god læselyst.