Udgivet

September: Nye bøger

Tvivl, håb & handling opfordring til en venlig revolution

September: Nye bøger

I september kan du glæde dig til bøger inden for nærmest alle genrer: børnebøger, ungdomsromaner, digte, debatbøger, filosofi og sågar kinesiske romancer. Se alle månedens bøger fra mikroforlagene her.

20.09: Anne Grethen Balslev Jørgensen: Elliot og voksendyret. Børnebog. Vild Maskine. En humoristisk højtlæsningsbog for de ca. 5-9-årige. 

11.09: Eileen Chang: En duft af røgelse Shanghairomancer. Novella. Korridor. Dette andet bind af Shanghairomancerne indeholder de to novellaer Det første røgelseskar og Det andet røgelseskar samt novellen Jasminte. Eileen Chang (1920-1995) var blot 24 år, da hun steg som en komet på den litterære stjernehimmel. Ovs. af Sidse Laugesen.

01.09: Uffe Elbæk: Tvivl, håb & handling opfordring til en venlig revolution. Ti Vilde Heste. Debatbogen Tvivl, håb og handling er en opfordring til alle progressive kræfter om ikke bare at se og anerkende hinanden, men byde hinanden op til dans. For tiden er ikke til bænkevarmere. Undervejs dykker Uffe Elbæk ned i fakta om verdens tilstand og sætter kloge mennesker i stævne.