Udgivet

2. bog: Bag en maske

Bag en maske, læsefest

2. bog i Læsefest: Bag en maske

Årets anden bog i LÆSEFEST er Louisa M. Alcotts foruroligt-forrygende Bag en maske eller en kvindes magt. En psykologisk spændingsroman fra 1866 som rummer alt fra en merstermanipulator til falske tænder. Det er ”en både morsom og begavet klassekampsthriller”, som Siri Hjelm Jacobsen skrev i Information. Udgivet af Escho, oversat sprudlende af Hans Peter Madsen, og se lige det vilde omslag af Kristian Funder Nielsen.

Blood and thunder

Louisa M. Alcott er mest kendt for at have skrevet den udødelige klassiker ”Little Women” (da. Pigebørn) fra 1869, der endnu en gang er blevet genindspillet til det store lærred. Men Alcott skrev også “sensationsromaner” eller “Blood and Thunder tales”, som hun selv kaldte dem. Hovedværket blandt dem er netop ”Bag en maske eller en kvindes magt”, der udkom i 1866 under pseudonymet A.M. Barnard som en ugentlig føljeton i avisen Flag of Our Union.

Det er bog nr. 2 i Eschos serien Udenlandsk fugl, som fokuserer på oversættelser af kvindelige forfatteres horrorlitteratur og dens mange afarter fra perioden 1880-1940.

Tilmelding

Tilmeld dig her senest d. 1. marts 2022 for at modtage bogen.

Vi fejrer den sammen til den første LÆSEFEST i LiteraturHaus fredag d. 1. april 2022, hvor forlægger Anders Jørgen Mogensen bl.a. kommer og fortæller og meget, meget andet.