Udgivet

2 stærke mikroforlag lukker

harpyie og forår lukker

Et stort & kærligt farvel

Et stort & kærligt farvel & kæmpetak til Forlaget Forår og Forlaget Harpyie. Begge forlag lukker desværre, men hurra for de enestående bøger, I har udgivet, for jer og for absolut opturssamarbejde – alt fra LitteraturAutomaten, bogklubben Læsefest, Spoken Bogfest i Odense & ikke mindst snakke over og mellem bøger til Lille Bogdag og BogForum – I vil blive savnet!

Kh Lars Emil & Christel

Forlaget Forår bliver overtaget af forlaget Superlux, og Harpyies bøger kan du finde lidt tid endnu her.

Hvorfor lukker forlagene?

Her kan du læse, hvad forlagene selv skriver om grunden til deres lukning.

Forlaget Forår overtages af Superlux

Forlaget Harpyie lukker slut 2023

I Kulturen på P1 fortæller Sidsel og Johanne om, hvorfor de lukker forlaget og giver tips til nye forlæggere, bl.a. at have en stor pose guld!

Her er, hvad de selv skriver på Facebook 22.03.2023:

Harpyie lukker

Det lyder måske som en rigtig dårlig nyhed, og beslutningen har bestemt ikke været nem at træffe, men vi kan mærke, at den er helt rigtig for os: Der kommer ikke flere Harpyie-bøger, og forlaget lukker officielt ved udgangen af 2023. Det har været en drøm at skabe Harpyie og det kredsløb, der har muliggjort 12 vanvittigt gode, sære og særlige bøger, som vi er så stolte af at have udgivet, men nu er tiden kommet til nye eventyr for de to harpyier (aka os). Vi har i snart fire år udviklet og drevet Harpyie ved siden af tiltagende krævende karrierer, og vi savner ganske enkelt tid. Tid til at skabe, tid til at passe vores familie, venner og elskere — og ikke mindst tid til at være venner med hinanden. Samtidig har det været frustrerende at opleve, hvor svært det er at give de fantastiske udgivelser, vi har lavet, den rækkevidde og opmærksomhed, de fortjener. Det er en benhård forretning at udgive bøger — nogle udgivelser favoriseres, andre forbigås — og for at være helt ærlige har vi ondt i arme, sjæl og sind af at kæmpe. Vi er ikke færdige med at ryste og ruske, eller med at skabe, det lover vi. Det bliver bare i et andet regi end det, der hedder Harpyie. Hvordan det så bliver, må tiden vise.Der skal gjalde et tak over tagene til alle forfattere, alle oversættere, alle samarbejdspartnere og ikke mindst til jer, der har støttet og læst. Uden jer, intet Harpyie. Vi inviterer til stor farvel-fest til sommer, som vi håber, I alle vil komme til, og indtil da hold øje med kanalen — Harpyie lukker, men harpyierne består

Psst … og er du boghandler og vil have harpyiehylden fyldt op, så kontakt os gerne. Vi giver formidable ophørsrabatter til alle, der vil sikre sig et komplet harpyiesæt.