Udgivet

Åbningsfest for Mikrofest

Lars Emil Foder, Christel Sunesen

Åbningsfest for Mikrofest

Den 5. september fejrer vi online-boghandlen kun for mikroforlag, MIKROFEST. Det bliver en åbningsfest fuld af kærlighed til bøgerne, til forfatterne, til forlæggerne, til læserne!

STED & TID

  • Lørdag den 5. september 2020 kl. 12-16
  • Onkel Dannys Plads, 1700 KBH V

CA.-PROGRAM

12.00 Åbning og velkomstdrink
13.00 Oplæsning af Theresa Salomonsen, Carsten Müller Nielsen, Pia Juul, Jacob Skyggebjerg og Nicolaj Stochholm
14.30 Fri fejring

OM MIKROFEST

Mikrofest er en online-boghandel og platform for danske mikroforlag. En hjemmeside hvor enhver kan finde, læse om og bestille bøger fra små danske kvalitetsforlag. Et manifest fællesskab om store bøger fra små forlag.

Et litterært fagpanel står for at sikre den høje litterære kvalitet, og p.t. er 30 mikroforlag tilmeldt. Christel Sunesen og Lars Emil Foder står bag Mikrofest, som er støttet af Statens Kunstfond og Roskilde Festival Fonden.

MIKROMANIFEST

Mikrofest er en fest! Som i festum: helligdag og gilde. En hyldest til den stille fest den enkelte bog kan være for den enkelte læser. Eller den fest det er at mødes om bøgerne. Og i bøgerne. At løftes ud af sin hverdag, og evt. tilbage igen, fornyet. Men også fest som i festus: at slå. Som i at slå noget fast. Som skriften gør. Som en udgiver af skrift gør, som trykkeren gør. Ikke som i “små slag, små slag”, men som at slå et slå for de små forlag.

MIKROFORLAG PÅ MIKROFEST

Gå på opdagelse i alle mikroforlagene her: https://mikrofest.dk/forlag/

Det fynske bogtræf
Fælles Mikrofest-tur til Det Fynske Bogtræf 2020, arrangeret i samarbejde med Litteraturhuset Svendborg. Fra venstre: Shekufe Tadayone Heiberg fra Uro, Mads Peder Lau Pedersen fra Sidste Århundrede, Erik Sølvsteen fra Baggaardsbaroner, Christel Sunesen fra Ekbátana og Mikrofest, Rikke Oberlin Flarup fra Arkiv for Detaljer, Camilla Liv Skjødt fra Skjødt Forlag og Asger Schnack fra Asger Schnacks Forlag.