Udgivet

Årets Bedste Bogarbejde 2021

Årets bedste bogarbejde 2021

Årets Bedste Bogarbejde 2021

Hvad er det bedste bogarbejde i 2021? Se udstillingen Årets Bedste Bogarbejde på Den Sorte Diamant frem til d. 5. februar 2022.

Årets bedste bogarbejde 2021

Over 30 forskellige bøger og 3 unikaer

Hvert år uddeler Forening for Boghaandværk Årets Bedste Bogarbejde. I år er der udvalgt ca. 30 meget forskellige bøger og 3 håndlavede unikaer, der giver et bredt billede af tendenser og nye måder at bruge bogens fysiske udtryksformer på. Det er dybt imponerende og meget forskelligartet boghåndværk.

Graphic novel og spillekort

To af vinderne kan du finde på Mikrofest, nemlig den utrolige Repulsive Attraction af Patrick Steptoe, udgivet af Baggaardsbaroner, og de smukke Spillekort med digte, udgivet af Ekbátana.

Unikt boghåndværk til 25.000 kr.

På udstillingen kan du fx også se forlaget WUNDERBUCHs Tauber Vater af Christian Lemmerz med originale koldnålsraderinger. Den blev udformet til udstillingen Drømmebøger, som vi kuraterede sidste år i samarbejde med Lille Bogdag og Forening for Boghaandværk. Tauber Vater koster 25.000 kr.!

Årets Bedste Bogarbejde: vigtigt!

Det er fandme smukt, at Forening for Boghaandværk, som har eksisteret siden 1888 (!), hædrer og sætter fokus på flot boghåndværk og på den måde er med til at vise den fysiske bogs utrolige muligheder – tak for det.

Kh Christel & Lars Emil