Udgivet

Juli: Nye bøger

Juli: Nye bøger

Det er sommer og tid til at læse i stedet for at udgive bøger – men 4 flotte er det blevet til, nemlig en 100 år gammel provokerende digtsamling, til børne de vilde Minions og en stor, fed sommerroman. Se dem her.

15.07: Stéphane Lapuss’: Minions 3 & 4. Tegneserier. Forlæns. Tredje og fjerde album på dansk med de tossede Minions – kendt fra Grusomme Mig-filmene og nu også deres helt egne spillefim.

14.07: Sergej Lebedev: En perfekt gift. Roman. Palomar. En spionroman der i sin handling minder om John le Carrés forfatterskab: Efter mange års søgen har Ruslands efterretningstjeneste endelig fundet en gammel afhopper som tidligere stod i spidsen for udvikling af landets farligste kemiske våben. Nu går de efter at dræbe ham med den samme gift som han selv udviklede for flere årtier siden.

01.07: Rudolf Broby-Johansen: Blod. Digte. Æther. En 100 års jubilæumsudgave af digtsamlingen, som også indeholder anklageskrift, forsvarstale og artiklen Ekspressionismen på anklagebænken af Thomas Hvid Kromann.