Udgivet

LÆSEFEST #2: 1. april i LiteraturHaus

LÆSEFEST #2: Bag en maske

Kom til litterær fredagsfest i Literaturhaus d. 1. april. Dørene åbner kl. 19. 00. Alle er velkomme. Der er:

  • Poetisk tombola med vilde bogpræmier, helt gratis!
  • Fredagsbar & fest
  • Afsløring af den næste udvalgte bog
  • Og ikke mindst: forlægger Anders Jørgen Mogensen fra Escho og oversætter Hans Peter Madsen fortæller og snakker om sensationsromanen “Bag en maske” fra 1866, om gotik og udenlandske fugle

NB. Gratis entré for medlemmer af Læsefest, 50 kr. i entré for andre.

LÆSEFEST #2: Blood and thunder

Nr. 2 bog i Læsefest er Louisa M. Alcotts foruroligt-forrygende BAG EN MASKE. En psykologisk spændingsroman fra 1866 som rummer alt fra en merstermanipulator til falske tænder. Det er ”en både morsom og begavet klassekampsthriller”, som Siri Hjelm Jacobsen skrev i Information. Udgivet af Escho, oversat sprudlende af Hans Peter Madsen.

Louisa M. Alcott er mest kendt for at have skrevet den udødelige klassiker ”Little Women” (da. Pigebørn) fra 1869, der endnu en gang er blevet genindspillet til det store lærred. Men Alcott skrev også “sensationsromaner” eller “Blood and Thunder tales”, som hun selv kaldte dem. Hovedværket blandt dem er den psykologiske spændingsroman ”Bag en maske eller en kvindes magt”, der udkom i 1866 under pseudonymet A.M. Barnard som en ugentlig føljeton i avisen Flag of Our Union.

Hvad er Læsefest?

Mikrofest og LiteraturHaus præsenterer LÆSEFEST – en bogklub med bøger fra de små kvalitetsforlag. Seks gange i 2022 åbner vi dørene til en fest for litteraturen, hver gang med interview med en aktuel forfatter + musik, leg og fest. Du kan blive medlem af LæseFest og modtage de seks bøger med posten og få gratis adgang til arrangementerne. Og masser af andre fordele.

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent faktisk en klub: Et læsende fællesskab. Og selvfølgelig også en distributionskanal og et godt tilbud. Kun med bøger fra de små kvalitetsforlag.

Medlemskab af Læsefest

For 79 kr. om måneden får du 6 udvalgte bøger om året, gratis og med fri fragt, altid 20 % rabat på alle bøger på Mikrofest, gratis entré til 6 LÆSEFESTer i LiteraturHaus og meget mere.
Læs mere og køb medlemskab her.