Udgivet

Læsefest-podcast

Læsefest-podcast

Læsefest-podcast

Hver anden måned udvælger bogklubben LÆSEFEST en ny bog, som sendes til alle medlemmer. Den aktuelle forfatter/oversætter kommer på besøg i LiteraturHaus til LÆSEFEST LIVE, hvor både vinen og samtalen flyder. Samtalen – ikke vinen – kan du opleve i denne podcast.

Produceret af LiteraturHaus v. Thorkil Jacobsen. Støttet af Statens Kunstfond.

Vil du gerne med til den næste LÆSEFEST LIVE i LiteraturHaus? Se alle datoerne her. Entré 50 kr., gratis for medlemmer af LÆSEFEST.

LÆSEFEST LIVE #1: Rolf Sparre Johansson om angst, gentagelser og magi

I dette afsnit er digter Rolf Sparre Johansson i samtale med Lars-Emil Foder om digtsamlingen ‘Lysets jord’.

Lysets jord er en bog om at bevæge sig: gennem året, der går, og tiden, der nærmest står stille. I kædesting danner bogens sætninger en vaklende, alvorlig og sommetider lykkelig passage gennem dage så langstrakte som motorveje, pizza i parken, arbejdsløshed, angst og håb. Udgivet på Forlaget Harpyie 2021.

Rolf Sparre Johanssons fjerde bog er en sitrende række digte, som med humor og klarsyn står som en række enestående billeder på, hvordan det er at være uden for samfundets fællesskab og i stedet søge forbindelser til naturen.

Rolf Sparre Johansson (f. 1985) debuterede i 2015 med den anmelderroste digtsamling Søvn og har efterfølgende udgivet digtsamlingerne Begravelse (2016) og Piedestal (2018).

Hvem står bag Læsefest-podcast?

Produceret af LiteraturHaus v. Thorkil Jacobsen. Musik: Brand af L.E.F. & De Langsomme Lyn. Støttet af Statens Kunstfond.