Udgivet

Marts: Nye bøger

Æter nr. 2 Heltindens visom

Marts: Nye bøger

Foråret er på vej, og der er også masser af spirende gode bøger på vej fra de mange små kvalitetsforlag. Se dem alle her.

31.03: Sofie Golodnoff: Æter no. 2 – Heltindens visdom. Essay. Arkiv for Detaljer. Sofie Golodnoff undersøger heltindens rejse ved at vende kortenes trumfer på hovedet. Et essay, der stiller spørgsmål ved den klassiske fortælling om heltens rejse og beskriver, hvordan kvinder gennem tiden har måttet kæmpe for at finde plads i en verden bygget til mænd.

31.03: Jakob G. Madsen. Pansermalle. 13 historier. Børnebog. Vild Maskine. Tobis har fået en mærkelig sygdom. Lægerne kan ikke finde ud af, hvad han fejler, og hans mor gør alt, hvad hun kan, for at hjælpe ham. Han er kun på sit værelse og tåler ikke lys. Hans hud skæller og klør, og han er hele tiden sulten. Meget sulten. 

31.03: Jakob G. Madsen: Duel. 13 historier. Børnebog. Vild Maskine. En dreng er på vej hjem en iskold vinternat. Han fryser, og der går ingen busser. Da han kommer forbi et gammelt forladt hus, ser han en cykel i haven. Han sniger sig ind og stjæler den. Det bliver hans livscykeltur. Og måske den sidste …

29.03: Cato Thau-Jensen: General Brushane og Den lille Klæbeånd. Børnebog. Vild Maskine. ‘General Brushane’ blev oprindeligt lavet i samarbejde med Aarhus Bibliotekerne som en del af skoletilbuddet ‘Lydbanko’ for 1.-2. klasse, med støtte fra Statens Kunstfond.

22.03: Eduard von Keyserling. Lumre dage. Roman. Sidste Århundrede. Adelsundergangsroman fra den tysk-baltiske adel i begyndelsen af det 20. århundrede.

16.03: A.L. Kennedy: Onkel Erling og Geo og det virkelig ikke ret romantiske måneeventyr. Børnebog. Sort Kat. MÅNEN SKAL REDDES NU! Tredje bog i den herlige serie om Onkel Erling og Geo Grævling. Ovs. Stine Spedsbjerg.

04.03: Line Larsen: Broadcasting back to source. Graphic novel. Cult Pump. A diaristic tale.