Udgivet

Marts: Nye bøger

Bogen om dharma

Marts: Nye bøger

I marts står den på hjemsøgelser, kælderkolde bøger, åndelige bøger, børnebøger etc. fra over 40 små kvalitetsforlag. Læs om alle bøgerne her.

31.03: Rebecca Bach-Lauritsen: Starman. Billedbog. Vild Maskine. Billedbogen ‘Starman’ er sin helt egen, det er en billedbog med inspirationer fra David Bowie og Orpheus-myten, idéudviklet og illustreret af Rasmus Svarre og skrevet af Rebecca Bach-Lauritsen. Fra 12 år.

16.03: Stig Sæterbakken: Usynlige hænder. Roman. Silkefyret. Stig Sæterbakken er måske den sidste, man kan forestille sig skrive en krimi, og desto mere interessant er det, at han gør det. I Usynlige hænder har Sæterbakken udnyttet krimigenren på brillant vis til at skabe et flertydigt og uhyggeligt værk.

14.03: Jonas Okholm: Bamses venner. Roman. Escho. Bamses venner har fået forbud mod at lave mere suppe. Bamses venner står og kigger på nye huer i Kvickly. Bamses venner skal ud og skydes. Og hvad gør Bamse?Jonas Okholm Jensens fjerde bog, Bamses venner, fortæller om en række begivenheder i Bamses venners liv, og når den ikke gør det, fortæller den i det mindste om rytmeguitaristens søns venindes liv.

10.03: Laura Freudenthaler: Spøgelsesfortælling. Roman. Klara W. Et portræt af et sind i opløsning og en litterær undersøgelse af ophævelsen af tid og rum. Ovs. fra tysk. “En af de mest interessante unge stemmer i østrigsk litteratur lige nu” Die Presse

06.03: Per Faxneld: Offertræet. Novellesamling. Baggaardsbaroner. Offertræet består af fireogfyrre små skrækhistorier, som alle tager udgangspunkt i den nordsvenske almue og folketro. Historierne foregår højt oppe i fjeldene, dybt inde i granskovene og i isolerede landsbysamfund, hvor du kan blandt andet kan møde hævngerrige hekse, ondsindede ånder og morderiske bønder.

04.03: Simon Haas: Bogen om Dharma. Fagbog. Screaming Books. I en alder af blot tretten år begyndte Simon Haas at studere Indiens hellige sanskrittekster. Han mødte sin lærer, en mester indenfor Bhakti-traditionen, i 1991 og gik i lære hos ham i 16 år. Denne bog kortlægger Simons rejse og hans ”udgravning” af læren om Dharma.

02.03: Vernon Lee: Hjemsøgelser. Noveller. Escho. Samlingen Hjemsøgelser (1889) består af de fire noveller Amour Dure, Dionea, Oke af Okehurst og En grusom stemme. Alle fire handler om overnaturlige hændelser – spøgelser, besættelser og gudinder – men afspejler også tydeligt Lees viden og interesser inden for kunst, arkitektur og køn.