Udgivet

Fodreise som podcast

Forfattere fodreise

Fodreise som podcast

FANTASTISK FABULERENDE FODREISE, som var et event under Christianshavns Bogfestival 2021, kan nu (gen)opleves som podcast. Arrangør og forfatter Lars Emil Foder skriver:

“Da det var sommer, vandrede Marianne Larsen, Thorsten Sehested Høeg, Rikke Oberlin Flarup og jeg 2 x 2 timer på ryggen af en hedebølge. Vi gik ruten fra H.C. Andersens hexegryde af en roman, nemlig debuten ”Fodreise fra Holmens Canal til Østpynten af Amager i årene 1828 og 1829” (den er vild, den bog). Undervejs læste vi op fra vores forskellige bøger og spillede musik, og det var en fantastisk fabulerende dag.

Med på ruten var Majken Astrup med mikrofon og boomer og høretelefoner, og hun har efterfølgende redigeret og klippet og haft H.C. Andersen-ekspert Ane Grun-Swensen i studiet, og det er der kommet en rigtig fin podcast ud af. Et bonusafsnit af Majkens podcast-serie Stemmer fra Amar. Et rejsepostkort af en art. Den varer ca. 1 time og kan anbefales. (Til sidst gør vi alle sammen en saltomortale og springer i havet, og det er ganske vist). Kh!

Arrangementet ”Fantastisk Fabulerende Fodreise” var en del af Christianshavns Bogfestival og blev til i samarbejde med Laura Noszczyk fra Christianshavns Bibliotek og Mikrofest.

Du kan læse mere om eventet her, og nedenfor kan du lytte til podacsten.