Udgivet

Shortlistede til Munch-Christensens Debutantpris 2021

shortliste billede endeligt

Shortlistede til Munch-Christensens Debutantpris 2021

Kæmpe tillykke til de 6 shortlistede forfattere til den prestigefulde Munch-Christensens Debutantpris. Et særligt stort tillykke fra os til Sidsel Ana Welden med romanen I det hvileløse, udgivet af Forlaget Harpyie, og Anna Rieder med digtsamlingen Hindebæger, udgivet af Forlaget Arena. Begge bøger kan du finde på Mikrofest, og du kan læse mere om dem her.

I det hvileløse

I DET HVILELØSE af Sidsel Ana Welden er en roman om at forbinde sig til verden og til alt det, man bærer med sig: barndommens scener, forældrenes traumer, den kærlige gestus mellem veninder, flygtige forelskelser og psykoser. Det er en hyldest til barndommen, til det tidlige ungdomsliv og til selv de mindste sansninger. Litteratursiden.dk skrev bl.a. “en stærk og sanselig debutroman”. Find den her.

Hindebæger

HINDEBÆGER af Anna Rieder er smukke, ømme og skarpt registrerende digte, der kredser om kærlighed og sygdom, om at tabe sit sprog og skrive sig frem til et nyt, om at genforankre sig i en verden som er gået i stykker. De handler om Amager Fælled, hospitalet og psykiatrien, om at være sårbar og gennemstrømmet, om de mindste sansninger og gøremål, om at åbne sig og bære sin skrøbelighed med sig. Information skrev bl.a. “En utroligt sikker debut”. Find den her.

Om Munch-Christensens Debutantpris

Munch-Christensens Debutantpris er Danmarks største debutantpris på to gange 50.000 kr. Prisen uddeles én gang årligt til to yngre danske forfattere, der har haft en lovende debut inden for det seneste år. Prisoverrækkelsen finder sted d. 24. september på Vejle Bibliotek. Læs mere om alle bøgerne på Litteratursiden.

shortliste billede endeligt