Udgivet

September: Nye bøger på Mikrofest

Naga

September & velkommen til de nye bøger på Mikrofest:

Nu kan du fx få Jørgen Haarders Den store skala, Kira Dreyer Messells debutroman Naga, Frank B. Wilderson IIIs På tværs af historier, en pocketudgave af Der er ingen ærlige digte om døde kvinder, Morten Søndergaard og Marie Koldkjær Højlunds Intet er nok og Pia Juuls syv første digtsamlinger i nye udgaver: sagde jeg, siger jeg, helt i skoven, levende og lukket, i brand måske, Forgjort, En død mands nys og Radioteatret.

Der er også kommet den nye antologi Symposion, Kærligheden taler, Karens Filskovs helt nye figurdigte Det sner med fjer, de gamle, men nye på dansk: Rainer Marie Rilkes Breve til en ung digter, den helt nye engelske oversættelse af Tine Høeg, New Passengers, fra Lolli Editions, Jenny Hvals Perlebryggeriet fra Korridor, flere ældre, men lige så nye i ånden-titler fra Escho, bl.a. Henrik Bjelke-udvalget Det absolutte nærværs delirium, og Hemmelig lykke af Clarice Lispector fra Arena, hvor Information skrev ”En ren nydelse at læse”.

Sidst, men ikke mindst er der den engelske Cloud behaviour af Nanna Debois Buhl, udgivet på Laboratoriet for Æstetik & Økologi, som gennem fotografier, tegninger, essays og interviews undersøger skyerne.

Og der er 25 % rabat på alle bøger hele september.

Rigtig god læselyst.