Udgivet

Fejl 404-digtere fundet

Fejl 404-digte

Af hjertet tak for alle de indsendte Fejl 404-digte! Vi er helt oppe at køre over både antal og kvalitet. Legende, viltre, sjove, smukke, tak for det! Vi har begge blindlæst og har sammen fundet frem til månedens Fejl 404-digter. Men ikke nok med det. Der var simpelthen så meget (og så meget godt!), at vi har fundet Fejl 404-digtere til de første 7 måneder i hjemmesidens historie. Stort tillykke og hattekip til de 7 digtere:

September: Carsten René Nielsen
Oktober: Anders Kold Nielsen
November: Tina Frank
December: Kenneth Krabat
Januar: Camilla Hjørnholm Olsen
Februar: Hans Peter Madsen
Marts: Jacob Kamp Rosendal

Hvor er Fejl 404-digtene?

Og hvordan finder du dem så? Ja, du skal egentlig bare skrive noget fejlagtigt efter www.mikrofest.dk, og så popper månedens Fejl 404-digt ud af fejlagtigheden.

Og hvorfor egentlig Fejl 404-digte?

Dødt link. Page not found. Siden eksisterer ikke. Fejl 404. Kært barn, mange navne. Vi gør selvfølgelig alt, vi kan, for at man ikke pludselig ender i en blindgyde, når man går på opdagelse i en verden af bøger, forlag, forfattere og nyheder på Mikrofest.dk. Men fejl kan ikke undgås. Kaos, tilfældigheder og den gode gamle fejlende menskagtighed vil altid spille ind. Ja, en verden uden fejl ville jo nok være en fejl i sig selv.

På Mikrofest vil vi derfor gøre fejlen smuk. Når man lander på en Fejl 404, møder man et digt. Som en slags hyldest til fejlen – og poesien. Det kan handle om fejl, blindgyder, døde links, løse forbindelser, tilfældets gaver osv.

Fejl 404-digte

Carsten René Nielsen – september 2020

Læsefejl

At læse forkert,
er faktisk helt rigtigt:

Uldmåne, fodtryksmedicin,
charlottemøg, limfjordssøster,

rokokosild, granitsokker,
indpakningsfakir, fantasimoster,

decimalbøf, kammerklunker,
bispesnue, insulinkok,

lokomotivforfører, tøveskole,
hviskelæber.