Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Her finder du salgs- og leveringsbetingelser for produkter købt hos Mikrofest.dk.

Mikrofest.dk er ejet af Mikrofest I/S, CVR-nr. 39296764, Valbygårdsvej 34b, st. tv., 2500 Valby, tlf. 2924 8379, e-mail hej@mikrofest.dk

NÅR DU BESTILLER HOS MIKROFEST.DK

Alle produkter på Mikrofest.dk kan kun bestilles via vores website. Når du handler med Mikrofest.dk, indgås aftaler på dansk.

Det er muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. For at få et login til Mikrofest.dk skal du gå til https://mikrofest.dk/login/. For at se dine tidligere ordrer skal du vælge ”Ordrer” i menuen til venstre.

PRISER

Hos Mikrofest I/S tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser og for udsolgte varer. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

BETALING

Mikrofest I/S modtager betaling med MasterCard, Visa, Dankort Maestro, JCB og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

GAVEKORT

Når du betaler med gavekort på Mikrofest.dk, skal du indtaste gavekortskoden nederst i indkøbskurven. Hvis beløbet på gavekortet er større end ordretotalen, bliver det resterende beløb sendt til din e-mail sammen med en ny gavekortkode, efter du har afgivet din ordre.

Fragt og levering

FRAGT

Vi bruger GLS og Postnord til alle vores forsendelser. I Danmark er fragtprisen 35 kr. for levering til pakkeshop og 45 kr. for hjemmelevering. Varer vil blive leveret på leveringsadressen/afhentningsstedet, der angives ved bestillingen.

Til udlandet sker levering med UPS. Ud over den oplyste leveringstid skal der indregnes ekstra leveringstid, da pakken skal behandles hos told- og postvæsen i det pågældende modtagerland. Til udlandet bliver fragtprisen beregnet individuelt for den enkelte ordre, da prisen afhænger af modtagerlandet samt antallet af varer på ordren. Vær opmærksom på, at fragtprisen ikke inkluderer toldbehandling i alle lande, da det afhænger af de gældende toldregler i modtagerlandet. Ved bestilling til lande uden for EU vil momsen automatisk blive fratrukket, inden beløbet trækkes.

LEVERINGSTID

Mikrofest I/S tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 13 samme dag. Ordrer herefter sendes næste hverdag. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. Der tages forbehold for forsinkelser i forbindelse med højtider og ferier.

Efter du har foretaget en ordre hos os, vil der blive sendt en ordrebekræftelses til din e-mail, så du kan se, at vi har modtaget din ordre. Du vil blive løbende opdateret med status på din ordre via e-mail.

Vigtigt: Ordren sendes samlet, når den er komplet. Hvis du bestiller produkter med ukendt leveringstid eller produkter, der endnu ikke er udkommet, anbefaler vi, at du bestiller disse bøger på en separat ordre.

Retur, fortrydelse og reklamation

FORTRYDELSESRET PÅ ELEKTRONISKE PRODUKTER (DOWNLOADS)

Da retten til at downloade et produkt ikke juridisk betegnes som en vare, er der er tale om en immateriel rettighed, der sidestilles med en tjenesteydelse. Derfor bortfalder fortrydelsesretten i det øjeblik, du modtager adgang til brug af produktet uden tidsbegrænsning. Er produktet ikke downloadet, kan købet annulleres ved inden for 14 dage at svare “Fortryd” på den e-mail, du har modtaget fra os med linket til download.

FORTRYDELSESRET PÅ FYSISKE PRODUKTER

Som kunde har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@mikrofest.dk eller udfylde vores retur- og fortrydelsesformular. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

FORTRYDELSESFORMULAR

Når du sender varer retur, skal du udfylde en retur- og fortrydelsesformular og lægge den i returforsendelsen. Du kan hente og udfylde vores retur- og fortrydelsesformular her.

VARENS STAND NÅR DU SENDER RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og du kan ikke få refunderet fragtomkostningerne.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du fortryder dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for, at pakken returneres, og du hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

RETURADRESSE

Dafolo A/S
Att: Mikrofest retur
Suderbovej 24
9900 Frederikshavn

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Hvis du fortryder dit køb ved at undlade at afhente din pakke ved en pakkeshop, bliver der fratrukket 30 kr. fra beløbet, der tilbagebetales, for at dække returporto fra pakkeshop til os.

Du modtager en e-mail, når vi har fået din(e) vare(r) retur. Heri er der en bekræftelse på modtagelsen og oplysninger om den videre proces.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, undtagen fragtomkostninger, senest 30 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

RETURLABEL

Du vælger selv, hvordan du sender en pakke retur til os, men vi anbefaler GLS. 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder, efter at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

RETURADRESSE

Dafolo A/S
Att.: Mikrofest retur
Suderbovej 24
9900 Frederikshavn

Når du sender varer retur, skal du udfylde en returformular og sende den elektronisk til os. Du kan finde vores retur- og fortrydelsesformular her. Når du returnerer varen, bedes du give en beskrivelse af fejlen.

Du modtager en e-mail, når vi har fået din(e) vare(r) retur. Deri får du en bekræftelse på modtagelsen og oplysninger om den videre proces. Bemærk! Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

VIRTUELLE PRODUKTER (E-BØGER, LYDBØGER)

KOPIBESKYTTELSE

Alle vores e- og lydbøger er beskyttet med digital vandmærkning. Vores e-bøger kan både være beskyttet med digital vandmærkning og DRM. På den enkelte bogs produktside kan du se, hvad bogen er beskyttet med.

DIGITAL VANDMÆRKNING

At en e-bog/lydbog er vandmærket, betyder, at der et usynligt sted i bogen er indsat et stempel med dit ordrenummer. Ved evt. misbrug kan dette benyttes til at identificere sælger og køber af bogen. Al kopiering – ud over til dit eget private brug – og uretmæssig spredning er forbudt ifølge ophavsretsloven. Du er selv ansvarlig for, at e-bøger ikke spredes videre til andre brugere. Hvis dine e-bøger kommer på afveje og f.eks. havner på en fildelingstjeneste, er det muligt at finde frem til dit ordrenummer og holde dig ansvarlig.

DRM-BESKYTTELSE

DRM er en form for kopibeskyttelse, der kontrollerer, at køberen ikke videregiver e-bogen til andre. DRM-beskyttede e-bøger kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions (ADE), der kun er tilgængeligt til Windows og Mac OS X. DRM-beskyttelse begrænser også, hvor mange gange en bog kan printes, og hvor mange sider man kan copy/paste til andre programmer.

FORTRYDELSESRET

Da retten til at downloade og registrere et produkt ikke juridisk betegnes som en vare, er der tale om en immateriel rettighed, der sidestilles med en tjenesteydelse. Således bortfalder fortrydelsesretten i det øjeblik, kunden modtager adgang til brug af produktet uden tidsbegrænsning. Er produktet ikke downloadet, kan købet annulleres ved inden for 14 dage at svare “Fortryd” på den e-mail, du har modtaget fra os med linket til download.

GAVEKORT

Gavekort, som er købt på Mikrofest.dk, kan bruges i 3 år fra købsdato.

PRIVATPOLITIK

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – OPFYLDELSE AF KONTRAKT

I forbindelse med dit køb hos Mikrofest.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Hvis du handler som gæst (uden at oprette kodeord), vil dine oplysninger blive automatisk slettet efter 6 måneder, eller hvis du selv retter henvendelse og beder om det.

Hvis du opretter en kundekonto med kodeord, bliver den ikke automatisk slettet, men du kan, ligesom med gæstekontoen, til hver en tid få kontoen slettet ved at kontakte os.

Hvis du har bestilt levering (fysiske produkter), vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores distributionsfirma Dafolo samt fragtfirmaer, pt. GLS og Postnord, med henblik på levering af dine indkøb.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til at modtage nyhedsbrev og tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på hej@mikrofest.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

DATASIKKERHED

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi anvender tredjeparter til behandling af onlinebetaling . Vi bruger Bambora til onlinebetaling (Mastercard, Visa, Dankort Maestro, JCB og MobilePay). Til afsendelse af vores nyhedsbreve bruger vi Mailchimp. Vi fører anonymiseret statistik med Google Analytics og Google Adwords.

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Det kan ske ved henvendelse til:

Mikrofest I/S
CVR.-nr. 39296764
Valbygårdsvej 34b, st.tv.
2500 Valby
Tlf.: 2924 8379
E-mail: hej@mikrofest.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du har oprettet en gæstekonto (uden kodeord), vil dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Data til at genskabe fakturaen til en enkelt ordre gemmer vi i 5 år ifølge dansk bogføringslov.

Hvis du ønsker at fortryde dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det ske til enhver tid ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over den måde, Mikrofest I/S (mikrofest.dk) behandler dine personoplysninger på, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 3319 3200 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mikrofest.dk på tlf. 2924 8379 eller hej@mikrofest.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

LINKS TIL EKSTERNE SIDER

Forbrugerklagenævnet

Forbrugeraftaler