Udgivet

Klassesæt

Lars Emil Foder, Christel Sunesen

Bestil klassesæt

Vil du gerne bestille et klassesæt til din skole? Så skal du bare skrive en mail til hej@mikrofest.dk eller ringe til os på tlf. 29248379, så sørger vi for hurtigt og nemt at få bøgerne leveret til din skole – og du får 10 % rabat ved bestillinger på over 15 styk af en bog. Vi kan også sagtens sende en EAN-faktura, bare send os oplysningerne, så sørger vi for det.

Det var en ublandet fornøjelse at henvende sig direkte til Mikrofest for at købe et klassesæt til min HF-klasse. Jeg fik en hurtig, venlig og personlig betjening, som jeg sjældent oplever andre steder. Køb hos dem – de har gode bøger, og det er ikke dyrere end hos de store kæder.

Peer S. Høgsbro, HF-lærer, VUC Lyngby

Rabat på 10 %

Ved alle bestillinger på over 15 styk af en bog giver vi 10 % rabat, uanset om du bestiller som underviser, bibliotek, skrivegruppe, læsefællesskab, festival eller bare er en meget dedikeret læser! Vi tilføjer automatisk rabatten på din faktura.

Bøger til klassesæt

På Mikrofest er der både bøger til indskolingen, mellemskolen, udskolingen, gymnasier, HF og videregående uddannelser. Alt fra børnebøger, ungdomsbøger, graphic novels, fagbøger over romaner, lyrik og noveller osv. Vi har også bøger på engelsk og andre sprog.

Hvis du er på jagt efter en bog inden for en særlig genre, kan du få et overblik under siden Alle genrer.

Vil du gerne have en forfatter, forlægger, oversætter ud?

Er du interesseret i at få en forfatter, forlægger eller oversætter ud og fortælle om værket eller lave workshops? Så skriv endelig til os, så formidler vi kontakten. Christel Sunesen og Lars Emil Foder, som står bag Mikrofest, kommer også gerne ud og fortæller om værker og om mikroforlagene – vi har en legende og underholdende tilgang til litteraturformidling, og vi tilpasser indholdet til elevernes klassetrin, fx med tombola, kryds & tværs, skriveøvelser osv.

Hvorfor bestille klassesæt hos Mikrofest?

Mikrofest arbejder for at udbrede kendskabet til en masse af de kvalitetsbøger, som udkommer på de danske mikroforlag. Ved at købe klassesæt på Mikrofest er du med til at støtte de mange ildsjæle af forlæggere og forfattere, som findes i det danske land.