Booking

Booking

Mikrofest arbejder sammen med mange forskellige typer af samarbejdspartnere – litteraturfestivaler, musikfestivaler, foreninger, biblioteker osv. Vi vil meget gerne arbejde med alle typer af aktører, så kontakt os endelig, hvis du har en idé til et arrangement, en udgivelse, formidling eller gerne vil have inputs til forfattere, bøger, mikroforlag, som kunne være interessante for dig at samarbejde med.

Mikrofest kommer gerne ud og fortæller om projektet, om mikroforlagene, interviewer forfattere, er vært, kuraterer udstillinger, samarbejder etc. Nedenfor kan du læse lidt mere om mulighederne.

Vil du have Mikrofest ud at fortælle om os og mikroforlagene?

Christel Sunesen og Lars Emil Foder er tit ude at fortælle om de mange stærke mikroforlag, som findes på den danske litteraturscene. Vi har fx været på Hald Hovedgaard til Den Litterære Institutions årsmøde, til Lille Bogdag og på Boggods i Aarhus og stået for interviews på bl.a. BogForum og Ordet er løs. Vi kan også sagtens kombinere det med skriveworkshops, oplæsninger, koncerter, performances etc. Både Christel og Lars Emil er erfarne formidlere, og vi gør meget for at inddrage publikum og skabe noget lidt andet (og sjovere), end hvad man forventer. Du kan læse mere om os nederst på siden.

Skriv til hej@mikrofest.dk eller ring på tlf. 2924 8379, så finder vi ud af, hvordan vi kan lave det bedste arrangement til dig.

Christel Sunesen (th.) interviewer forlæggerne Asger Schnack, Simon Kristensen fra Korridor og Shekufe Tadayoni Heiberg fra Uro til Ordet er løs.

Vil du have mikroforlag eller forfattere ud til dit arrangement?

Mikrofest arbejder for at udbrede mikroforlagenes bøger, og vi har flere gange kurateret mikroforlag til en festival, et arrangement, en udstilling osv. Fx har vi i samarbejde med Litteraturhuset Svendborg stået for at booke 10 mikroforlag til Det Fynske Bogtræf, vi har været værter og udvalgt forfattere til en performance på Roskilde Festival, og i samarbejde med Lille Bogdag og Forening for Boghaandværk har vi kurateret udstillingen Drømmebøger med 13 mikroforlags unikke drømmebøger.

Skriv til hej@mikrofest.dk eller ring på tlf. 2924 8379, så finder vi ud af, hvordan vi sammen kan lave det bedste arrangement.

Lars Emil Foder til festivalen Avisen Live, Albertslund. Kredit: Maria Dønvang

Om Christel Sunesen og Lars Emil Foder

Christel Sunesen (f. 1981) er uddannet i dansk og retorik og har siden 2013 haft mikroforlaget Ekbátana. Siden 2015 har hun været initiativtager og medarrangør af litteraturfestivalen Lille Bogdag. Ved siden af dette har hun været litteraturredaktør på Netudgaven, skrevet forskningsartikler og været redaktør og medlem af Københavns Universitets forskningsgruppe Center for Genre Studies. Hun holder tit oplæg om sit forlag og om mikroforlagene og er vært og interviewer til litteraturarrangementer. Kontakt: Tlf. 2924 8379, hej@mikrofest.dk

Lars Emil Foder (f. 1980) er forfatter og musiker og er uddannet i filosofi. Siden 2015 har han været initiativtager og medarrangør af litteraturfestivalen Lille Bogdag. Ved siden af dette underviser han i lyrik og sangskrivning til masser af workshops rundt omkring i landet og på Den Rytmiske Højskole. Lars Emil er tit ude at optræde som forfatter og musiker, holder oplæg om mikroforlagene og er vært og interviewer til litteraturarrangementer. Kontakt: Tlf. 2232 2414, hej@mikrofest.dk