Udgivet

Bøger på vej

Hjertets geometri, Viggo bjerring

Bøger på vej på Mikrofest

Her kan du se en liste over nogle af de bøger, som er på vej fra mikroforlagene, og som du kan glæde dig til snart at købe på Mikrofest. Hvis du er anmelder og ønsker et presseeksemplar, skal du kontakte forlaget direkte. Listen opdateres løbende, når nye bogtitler offentliggøres.

Marts 2024

08.03: Tina Frank: Jeg er hende. Fortælling. Rebel With a Caise. I den autofiktive fortælling JEG ER HENDE kaster Tina Frank blikket tilbage på barndommen og en opvækst fuld af kulturelle referencer, der har været med til at forme hovedpersonens kønnede ageren i verden.

22.03: Sheena Patel: JEG ER FAN. Roman. Screaming Books. Sheena Patel udforsker racerelationer, tvangstanker, forførelse og misbrugsdynamikker med sort humor i et direkte og legende sprog. 

April 2024

04.04: Anna Hechmann Knudsen: Jeg vil gerne have at angsten bor et sted i haven, et sted i æblekrattet måske. Roman. Rebel With a Cause. En autofiktiv fortælling om ikke at passe ind i samfundets prædefinerede kasser, men alligevel med et stærkt ønske om at finde sin plads. Om hvordan verden omkring en kan skrumpe ind til lejligheden, altanen, bøgerne, kroppen, katten, kæresten.

14.04: Algernon Blackwood: Manden, træerne elskede. Roman. Forlaget Ti Vilde Heste. Træerne elsker David. Men det gør hans kone også… “Hun ville forstå denne frygtelige gåde bedre. Og det kom hun også til, men ikke, sådan som hun havde forestillet sig eller forventet det.” Oversat fra engelsk af Jens Pedersen.

15.04: Wendy Rolle: Æter nr. 6 – Lyd som bro mellem verdener. Tidsskrift. Arkiv for Detaljer. Æter nr. 6 dykker Wendy Rolle ned i lydenes både helende og kreative egenskaber. Hun beskriver, hvilken rolle sang og musik har haft i hendes eget liv, og hvordan lydes vibrationer kan have en positiv indvirkning på krop og sind. Hun fortæller om sit arbejde som lydhealer og inviterer dig til at lave en simpel øvelse, så du på egen krop kan mærke lydenes effekt. 

26.04: Catriona Ward: SIDSTE HUS PÅ NEEDLESS STREET. Roman. Screaming Books. I et tilskoddet hus på en blind vej i udkanten af de vilde Washington-skove bor en familie på tre. En teenagepige, der ikke længere må gå udenfor. En mand, der drikker alene foran sit tv og forsøger at ignorere hullerne i hukommelsen. Og en huskat, der elsker at tage lange lure og læse i Bibelen. En ubeskrivelig og grufuld hemmelighed binder dem sammen.