Udgivet

Fantastisk Fabulerende Fodreise

Forfattere fodreise

Fantastisk Fabulerende Fodreise

I juni lavede vi arrangementet Fantastisk, Fabulerende Fodreise under Christianshavns Bogfestival. 2 x 2 timer på toppen af en hedebølge med 4 forfattere fra mikroforlag: Rikke Oberlin Flarup, T.S. Høeg, Marianne Larsen og Lars-Emil Foder (også idémand og rejseguide). Se billederne nederst.

Forfattere fodreise

Fra Kongens Nytorv til Amager

Hver forfatter havde poetiske indslag undervejs på gåturen fra Kongens Nytorv til Amager, samme fodreise som H.C. Andersen foretog i sin ekstatiske debutroman ”Fodreise fra Holmens Canal til Østpynten af Amager 1828-29″. Det var den smukkeste oplevelse, mellem marmor, mellem grønt, mellem hundeluftere, mellem studentervogne, mellem hinanden

Alle de optrædende gav enestående poetiske & saxofoniske & guitariske oplevelser. Ingen kan gribe et øjeblik som T.S., Rikke fik papir til at drømme, og Marianne Larsen havde sågar skrevet en ny tekst om sit fremtidsmøde med H.C. Andersen:

”Drømmer jeg eller jeg er vågen? Pludselig, hvad skuer mit øje? Det ligner da H.C. Andersen som ung, tænker jeg. Jeg bliver nysgerrig og aktiverer min ansigtsgenkendelsesapp. Ganske rigtigt. Det ranglede, unge væsen iført dunet hat og tyndslidt jakke og stumpede bukser, det er H.C. Andersen (…)”

Podcast & tak

Efterfølgende er det hele blevet til en podcast af Majken Astrup, så kan ørerne få føder. Du kan lytte til den nedenfor – det er et bonusafsnit i hendes podcast Stemmer fra Amar.

Tak til enestående Laura Noszczyk fra Christianshavns Bogfestival og til Amager Vest Lokaludvalg for støtte.