Udgivet

Asger Schnacks Forlag & Ekbátana

AS_CS-scaled

Forlagsnyhed

Ekbátana og Asger Schnacks Forlag har indgået et samarbejde med henblik på Ekbátanas fremtidige overtagelse af Asger Schnacks Forlag. Læs pressemeddelelsen nedenfor.

Christel Sunesen fra Ekbátana er også den ene halvdel af Mikrofest, så vi er naturligvis ikke helt neutrale. Ikke desto mindre er vi stærkt begejstrede over, at den litteraturhistoriske arv fra Asger Schnacks Forlag bliver videreført hos de små, uafhængige forlag. Og kigger man på forlagenes profiler, giver overdragelsen rigtig god mening. Stort tillykke!

Pressemeddelelse 30. juni 2021

Ekbátana og Asger Schnacks Forlag har indgået et samarbejde med henblik på Ekbátanas fremtidige overtagelse af Asger Schnacks Forlag. Den nærmere overtagelse er foreløbig planlagt til årsskiftet 2022-23.

Ideen er at udfolde det bedst mulige i samarbejdet og sikre en tradition, der går tilbage til forlagene Swing og Bebop, i moderne klædedragt. Asger Schnacks Forlag har rødder i musikken, Ekbátana i eventyret, jf. Sophus Claussens digt af samme navn, men begge naturligvis i poesien.

”Jeg ser fortrøstningsfuldt mit forlags fremtid i møde med Christel Sunesen som brobygger og arvtager.” Asger Schnack

”Det er med stor glæde og respekt, at jeg ser fremtiden i møde med Asger Schnacks Forlag, som har haft så afgørende betydning for dansk litteratur gennem årtier.” Christel Sunesen

AS_CS-scaled
Kredit: Frej Rosenstjerne