Udgivet

Mikrofest sponsorerer poetry slams

Poetry slams, Peter Dyreborg

Sponsor af poetry slams

Vi er meget stolte af at bog-sponsorere alle årets poetry slams i Valby Kulturhus i år. Værten Peter Dyreborg har selv valgt bøgerne, og det er altså god smag:

Vært Peter Dyreborg i begejstret læsning af Avuncular, Muld & liv, i dag skal vi ikke dø og Miniaturer.

Som Peter Dyreborg skriver:

Ud over ære, pokal og penge dyster poetry slammerne blandt andet om rigtigt gode bøger sponsoreret af den rigtigt gode online-boghandel Mikrofest, yeah! Og jeg har endda selv fået lov til at vælge bøgerne, så… jeg har selvfølgelig valgt nogle bøger, som jeg personligt synes er gode, og som jeg også gerne vil have at slammerne læser, og som jeg også personligt gerne vil anbefale du læser, hvis du altså er til den slags, uanset om du selv er slammer eller ej.

Mikrofest sponsorerer i øvrigt ikke kun KBH-finalen, men faktisk alle de kommende poetry slams i Valby Kulturhus i år, så udover at det er en rigtigt god boghandel, hvor du kan finde mange bøger, som du ikke kan finde andre steder, så… er det altså også bare gode bogfolk, som du bør støtte… synes jeg.

– Peter Dyreborg

Om poetry slam

Poetry slam er digte, historier, gode grin, finurlige indfald og meget mere. Når det er bedst, er det forrygende, tankevækkende underholdning.

Peter Dyreborg var med til de allerførste poetry slams i Danmark i 1999, og han har været med lige siden.

Du kan læse mere om, hvad poetry slam er, her.

Vil du med til poetry slams?

Klik ind på Peter Dyreborgs hjemmeside, hvor du kan finde alle de kommende arrangementer i poetry slam, både i København og rundt om i landet.

Næste arrangement er KBH-mesterskabet i Valby Kulturhus d. 12. maj (p.t. udsolgt), og derefter klassisk poetry slam samme sted d. 10. juni.

Vi glæder os meget til at være med til at brede de små forlags bøger ud til et større publikum, og vi håber, at du også kunne have lyst til at lægge vejen forbi til en omgang poetry slam.

De bedste hilsner Lars Emil Foder & Christel Sunesen