Udgivet

Marts: Nye bøger

Bubu fra Montparnasse

Nye bøger i marts

Foråret er på vej, og det er en masse nye, gode bøger fra 38 små kvalitetsbevidste forlag også. Find alle mikroforlagenes nye marts-bøger her.

Forår og nye bøger

Vi starter foråret med den perfekte bog: Vilde blomster i haven af Lise Gartmann, udgivet på Sort Kat. Til dig der drømmer om en grøftekant, en blomstereng, spiselige planter, vand og ikke mindst større biodiversitet i haven. Sort Kat udgiver også den franske roman Bubu fra Montparnasse, som handler om den tyveårige kontorist Pierre Hardy, der falder med et brag for den unge prostituerede Berthe.

D. 8. marts udkommer 2. udgave af Pia Juuls anmelderroste Avuncular – onkelagtige tekster på Asger Schnacks Forlag. Da den udkom i 2014, blev den behjertet og bestjernet til skyerne, og det forstår vi godt. Asger Schnacks Forlag udgiver også Ann Linn Palmer Hansens skønlitterære debut, igennem landskaber – i dobbelt forstand en kunstnerroman, en roman om forfatterens tilblivelse som kunstner og en roman om kunstneriske problemstillinger.

Escho og Sidste Århundrede udgiver sammen en ny bog i deres forrygende Serie for grotesker: Unge sjæle af Sigurd Mathiesen, hans debut fra 1903. Det er syv noveller fyldt med sygelighed, manier, beklumret luft, drab og dårlig stemning – glæd dig!

Og så kommer børnebogen Den lille gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemand på Vild Maskine. Det er tredje bog i den populære serie, som er oversat til 18 forskellige sprog.

Rigtig god læselyst.