Udgivet

Velkommen til Klara W.

Velkommen til Klara W.

Vi er meget glade for at kunne fortælle, at det 43. forlag på Mikrofest er det nye, kvalitetsbevidste forlag Klara W.

Frem til d. 29. marts 2022 er der 20 % velkomstrabat på alle forlagets bøger.

Læs mere og se alle deres bøger her.

Efterkommere af oversætteren Klara W.

Forlaget er et samarbejde mellem mor og datter, Ann-Claire og Ida Sophia. De er efterkommere af oversætteren Klara Wechselmann, der oversatte dansk poesi til tysk i begyndelsen af det 20. århundrede, og som giver navn til forlaget.

De har indtil videre koncentreret sig om at bringe netop tysk litteratur ud til danske læsere. De fokuserer på ”glemt” tysk-jødisk litteratur og på tyske, kvindelige stemmer, og hen ad vejen vil de gerne inddrage andre sprogområder.

6 hjerter i Politiken

Forlaget har ramt plet med deres 3 første udgivelser: en tysk roman til 6 hjerter i Politiken, en roman om Ukraine kort efter murens fald og Franz Hessels roman fra 1927, hvor Kristeligt Dagblad skrev: “Det var på høje tid, at dette hjemlige, hemmelige Berlin blev tilgængeligt på dansk”.

Maria Lazar: Mirakel Spektakel. 308 s. Vi er i Østrig i 30’ernes opbrudstid. Pludselig dukker der hagekors op her og der. Noget ulmer. Og en dag sker miraklet – måske. En ildevarslende roman om et lille samfund, hvor brutalitet langsomt bliver normen. Ovs. Ann-Claire Olsen.

Lana Lux: Dukke. 326 s. Ukraine kort efter murens fald. En ny verdensorden. Nogle stryger til tops, andre går til bunds. Romanen er en fortælling om umage venskaber, udnyttelse og kampen for retten til sin egen krop. Ovs. Ann-Claire Olsen.

Franz Hessel: En dag mellem to verdenskrige. 196 s. Hessels roman fra 1927 er fuld af ungdom, letsind og melankoli. Den giver et charmerende indblik i et Berlin, som få år senere ikke længere fandtes. Ovs. Ann-Claire Olsen.

Læs meget mere om forlaget og deres bøger her.