Udgivet

De små forlags store releasefest

De små forlags store releasefest

Tak for den flotteste De små forlags store releasefest. Vi var alle nærmest euforiske over at se hinanden igen & solen spillede i det hele.

Der var stande med gode bogtilbud, oplæsninger på scenen, gratis drikke, snacks & snak, dj og midsommer for alle pengene, da vi fejrede:

Manden der tænkte ting” af Valdemar Holst, ”Den morgen jeg tilfældigvis ikke var et insekt i september” og ”70 digte” af Marianne Larsen, ”Når vi taler om ingenting” af Olumide Popoola, ”Så blødt som vand & Guldalder” af Wang Xiaobo, ”De tusind bæsters nat” af Sun Pin og den kommende ”Kærlighed i et nyt årtusind” af Can Xue.

Tusind tak til alle forlagene og de optrædende: Rebel With a Cause og Iben Hendel Philipsen, Baggaardsbaroner og Felix Rothstein, Asger Schnacks Forlag og Marianne Larsen, Forlaget Korridor og Sidse Laugesen og DJ Mads Duelund – I var excellente!

Og ikke mindst tak til Kulturhuset Indre By, Dit:KBH og HUSET for eminent dejligt samarbejde, og tak til Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalget for støtte til arrangementet.

Vi håber, vi snart ses derude blandt bøgerne igen.

Her kan du se nogle af de herlige billeder fra fejringen inkl. vores spritnye banner skabt til anledningen: